Pages

Jumat, 16 Desember 2011

Lirik Lagu Ojo podho nelongso

 on facebook :D
View Lyrics Vitamin C - Ojo podho nelongso (Cover)

Jo podo nelongso
jamane jaman rekoso
Urip pancen angel
kudune ra usah ngomel

Ati kudu tentrem
nyambut gawe karo seneng
ulat ojo peteng
nek dikongkon yo sing temen

Lha opo tho konco
ati kerep loro
ra gelem rekoso
mbudi doyo

Pancen kabeh podo
pengin urip mulyo
wiwitan rekoso
pancen nyoto

follow on twitter  @vitamincpunk :)

0 komentar:

Poskan Komentar